Formular

What purpose does this function serve?

Formularer kan hjælpe dig med at få registreret deltagere til begivenheder, holde styr på lokaleudlejning, kontaktformularer og meget mere. Den data du modtager, kan bruges i Kontaktmodulet og hurtigt udvide din menighed.

Hvad kan du bruge formularer til?

Du kan oprette formularer til alle formål, som kræver at en besøgende på jeres hjemmeside sender jer data.

• Planlægning af begivenheder
  • Online lokalereservationer
  • Kontaktformularer
  • Børneaktiviteter
  • Foredrag
  • Koncerter

Disse er blot nogle at de tidspunkter, hvor formularer kan hjælpe dig med at administrere medlemsregistrering.

Brug dataene til at fastholde menigheden

Forestil dig et par, en familie eller andre, som deltager i et arrangement i jeres kirke for første gang. De tilmelder sig arrangementet på jeres hjemmeside og nyder aftenen. Hvad sker der efterfølgende? Kontakter du dem igen i forbindelse med et lignende arrangement eller måske med nogle af kirkens andre tilbud?

Med ChurchDesk kan du bruge din indsamlede data til at engagere deltagerne igen efter deres besøg. Det giver et helt nyt perspektiv til at fremme menighedslivet. Alt du skal gøre er at tage den data, du har indsamlet og lægge den ind i dit Kontaktmodul.

Du finder Formular i app switch

På denne side får du et overblik over alle formular, du har oprettet i ChurchDesk. Du kan se besvarelser, hvornår og hvem har oprettet formularen, samt formularens status (åben eller lukket).

Sådan opretter du en formular

For at bygge en formular skal du trække og slippe dine felter fra venstre side, over i formularen i midten af siden. Når du er færdig med at bygge din formular eller bare vil se det du har bygget indtil videre, klik på 'Gem formular.' Nu har får du et link, hvor du kan se din formular. Det er det samme link du skal bruge til at dele din formular på hjemmesiden, i Kontakt beskeder eller begivenheder, så menigheden kan tilmelde sig.

Formularkomponenter er de felter, som du ønsker folk skal udfylde. Du har et stort udvalg af forskellige felter, så du kan få præcis den data, du ønsker.

Når du trækker et felt ind i formularen, får du mulighed for at give feltet en titel, en placeholder, lave en beskrivelse og bestemme om feltet skal være påkrævet eller ej. Vælger du felterne Multiple choise eller Dropdown kan du også oprette flere svar muligheder.

Formularkomponenterne forklaret:

Ny sektion er en funktion, som man normalt kombinerer med andre komponenter. Når feltgruppen er oprettet, kan du trække andre komponenter ind under og give din formular et flot udseende.
Tekstfelt (kort svar) er det mest brugte felt i formularen. Det skaber en lille ramme, hvor der kan skrives "fornavn", "efternavn" osv.
Tekst boks (langt svar) lader personen, som udfylder formularen, vælge mellem forskellige valgmuligheder, som du har oprettet.
Antal giver mulighed for at skrive et nummer, f.eks. deltager antal eller telefonnummer osv.
Tjek boks er et afkrydsningsfelt
Multiple choice lader personen, som udfylder formularen, vælge mellem forskellige valgmuligheder, som du har oprettet.
Dropdown lader personen, som udfylder formularen, vælge én af flere forskellige valgmuligheder, som du har oprettet.
Dato giver mulighed for at indsætte en dato i det ønskede format.

Bekræftelse side og e-mail

Du har mulighed for at oprette en tilpasset email svar til dem der tilmelder sig jeres formular. Du har også mulighed for at angive en start og slutdato for hvornår denne formular skal være åben. Dette kan indstilles for hver formular. Det findet i fanen "Formular indstillinger"

Se besvarelser

For at se en formulars besvarelse, klik på den pågældende formular. Besvarelserne er listet som på billedet nedenfor. Du kan indstille hvilke kolonner du ønsker at se, ved at klikke på "Kolonner" i højre side. D har også mulighed for at downloade alle besvarelser ned på din computer.