Husstand

Hvad er formålet med denne funktion?

Familier og børn repræsenterer kirkens fremtid og kirken danner rammen for flere af de største begivenheder i familien. Med ChurchDesk kan du derfor nu linke familiemedlemmer sammen til at udgøre en husholdning i Kontakter. Det gør det nemmere for jer at have overblik over familierne i menigheden og giver mulighed for endnu bedre og mere målrettet kommunikation.

Hurtig video gennemgang over hvordan du tilføjer og fjerner et familie medlem til en husholdning

Sådan tilføjer du en relation til en kontakt

Inden du begynder at gruppere kontakter sammen med relationer, skal de først være oprettet som kontakt i Kontakt modulet. Du kan se, hvordan du opretter en kontakt her.

1. Find kontakten i Kontakt modulet og klik på kontaktens navn
  2. Klik på 'Rediger' knappen øverst i højre hjørne
  3. Rul ned til 'Husstand'
  4. Klik på 'Tilføj medlem'
  5. I felter 'Kontakt' søger du efter kontaktens navn og klikker på det
  6. I feltet 'Relation' vælger du relationen til denne kontakt: Partner, Forældre, Barn, Søskende
  7. Klik på 'Tilføj'
  8. Nu kan du enten tilføje flere kontakter eller klik på 'Gem' nederst i højre hjørne
  9. Du kan se kontaktens relationer i højre kolonne

Sådan fjerner du en relation fra en kontakt

1. Find kontakten i Kontakt modulet
  2. Klik på navnet (eller klik på blyanten i højre side for at redigere)
  3. Klik på 'Rediger' knappen øverst i højre hjørne
  4. Rul ned til 'Husstand'
  5. Klik på x'et for den relation du ønsker at fjerne
  6. Klik på 'Gem' nederst i højre hjørne