Nyheder fra Kristeligt Dagblad og Kristendom.dk

Indsæt nyhedsfeed fra Kristlig Dagblad eller Kristendom.dk på din ChurchDesk side

Du kan indsætte disse nyhedsfeeds på en side eller i en tekstvisning. Du finder scripterne længere nede i vejledningen.

Indsæt på side:

• Gå til den side du ønsker at vise feedet (eller opret en ny ved at klikke på det grønne +)
  • Klik på 'Rediger'
  • Klik på 'Deaktiver teksteditor' under brødtekst boksen (for Tema 6, klik på 'Kilde')
  • Indsæt scripter fra det nyhedsfeed du ønsker at vise
  • Klik på 'Gem' i bunden
  • Højde og vide af boksen tilpasses automatisk

Indsæt i Tekstvisning:

• Klik på det grønne + for at oprette en Tekstvisning
  • Klik på 'Deaktiver teksteditor' under brødtekst boksen (for Tema 6, klik på 'Kilde')
  • Indsæt scripter fra det nyhedsfeed du ønsker at vise
  • Klik på 'Gem' i bunden
  • Gå til den side, hvor du vil vise nyhedsfeedet og klik 'Rediger'
  • Rul ned til Højre/venstre blok (For tema 6: øvre/nedre blok)
  • Find 'Tekstvisning: [navnet på tekstvisninger]'
  • Klik på 'Gem' i bunden
  • Højde og vide af boksen tilpasses automatisk

NB! Disse nyhedsfeeds kan ikke vises på en sikker forbindelse (https://), dvs. imens du er logget ind.

1) Nyheder fra Kristeligt Dagblad (Der vil være højest udskiftningshastighed i dette feed)

Alle nyheder fra Kristeligt Dagblads redaktion, der skriver om tro, etik og eksistens.

<script src="http://www.kristeligt-dagblad.dk/churchdesk/latest"></script><div id="kd-container-latest">This is the container div for latest feed</div>

2) Kirkenyheder fra Kristeligt Dagblad

Alle nyheder fra Kristeligt Dagblads kirkeredaktion, der skriver om kirkeliv, tro og religion i samfundet.

<script src="http://www.kristeligt-dagblad.dk/churchdesk/church"></script><div id="kd-container-church">This is the container div for church feed</div>

3) Nyheder fra Kristendom.dk

Debat-, videns- og baggrundsartikler om kristendom, teologi og kirkehistorie

<script src="http://www.kristeligt-dagblad.dk/churchdesk/christianity"></script><div id="kd-container-christianity">This is the container div for christianity feed</div>

4) Nyheder fra Kristendom.dk og kirkenyheder fra kirkenyheder fra Kristeligt Dagblad.

Alle nyheder fra Kristeligt Dagblads kirkeredaktion, der skriver om kirkeliv, tro og religion i samfundet samt vidensartikler om kristendom, teologi og kirkehistorie.

<script src="http://www.kristeligt-dagblad.dk/churchdesk/church_and_christianity"></script><div id="kd-container-church-and-christianity">This is the container div for church_and_christianity feed</div>