Hvad er en liste og hvad bruges det til?

I ChurchDesk er det muligt at opdele kontakter i forskellige lister. Lister gør det nemt for jer at kommunikere målrettet til en gruppe af mennesker fremfor at skrive det samme til alle.

Nogle kontakter er interesserede i børneaktiviteter, andre senioraktiviteter og helt andre i koncerter eller lignende. En liste er således en gruppe af kontakter, som har fælles kriterier, som du definerer når du opretter lister.

Resultatet er, at du eksempelvis kan sende nyheder om koncerter til dem, som er interesseret i det og andre nyhedsbreve til de kontakter, som har andre interesser.

Tilføj liste

I Kontakter kan du oprette lister på to måder: ved at bruger filteret i venstre side og fra Emneord i den sorte bjælke.

Opret liste med filteret

Under Kontakter går du over i filteret til venstre, hvor du kan filtrere jeres kontakter baseret på persondata (herunder emneord) og bidragsdata. Udvælg de filtreringskriterier du ønsker at anvende til listen og vælg derefter "Opret liste", som er den grønne knap øverst i venstre hjørne. Så mangler du bare at give listen et passende navn.

Opret fra Emneord

Du kan nemt oprette en liste fra et af dine emneord. Klik på "Emneord" i den sorte bjælke til venstre. Her har du et overblik over alle dine emneord og du kan oprette en liste ved at klikke på knappen "Opret som liste."

Bemærk: Alle kontakter, som bliver tilføjet senere eller på anden vis senere opfylder kriterierne bliver automatisk tilføjet til listen.

Opdater liste

Vælg den liste, som du ønsker at opdatere ved at vælge det øverst i skærmbilledet. Gå derefter til filteret i venstre side og juster de kriterier, du ønsker at opdatere. Afslut ved at klikke "Opdater" nederst.

Slet liste

Klik på "Lister" i den sorte bjælke. Find listen du ønsker at slette, klik på knappen "Mere" og vælg "Slet liste."