Når I starter som kunde ved ChurchDesk får I automatisk 100 gratis SMS'er.

Herefter kan der købes pakker af SMS'er med rabat, så I nemt kan styre jeres forbrug af SMS. Jo flere SMS'er I har brug for, des billigere bliver de. Vi sender selvfølgelig en notifikation, når I er ved at løbe tør for SMS'er.

Du kan bestille en SMS-pakke ved at skrive til support@churchdesk.com.

Priser for danske kunder:

Kan du ikke se oversigten, klik her

Priser for svenske kunder:

Kan du ikke se oversigten, klik her

Følg med i dit SMS forbrug

Du kan se hvor mange SMS'er, du har tilbage ved at gå til "Kontakter", klikke på dit navn øverst i den blå menu og dernæst vælge "Indstillinger" i dropdown-menuen.

Du kan også gå til oversigten ved at klikke her: