I ChurchDesk har vi gjort det nemt at styre samtykke. Hovedsagelig kan du hurtigt oprette de samtykkeerklæringer, du skal brug. Alt fra foto samtykke til samtykke til at fremme aktiviteter i din kirke.

Opret samtykkeerklæring

Inden du opretter din samtykkeerklæring, skal du have en side på hjemmesiden, hvor dine kontakter kan læse, hvad de accepterer, når de giver deres samtykke.

Du kan vælge enten at oprette en almindelig side på din ChurchDesk-hjemmeside eller, hvis du allerede har en samtykkeerklæring som et dokument, skal du uploade det til dit ChurchDesk-filarkiv og linke direkte til det.

Sådan opretter du en side

1. Gå til hjemmesiden
  2. Klik på det grønne (+) og vælg "Side"
  3. Giv siden en titel og skriv oplysningerne om samtykket
  4. Scroll ned til bunden og gem siden

Læs mere om oprettelse af en side

Sådan linker du til en fil

1. Upload samtykkeerklærings filen til jeres ChurchDesk filarkiv
  2. Filen skal have synligheden "Udgiv på hjemmeside"
  3. Åbn filen, ved at klikke på titlen
  4. Klik på link ikonet øverst i højre hjørne
  5. Kopier linket til filen

Læs mere om filarkivet

Sådan opretter du en samtykkeerklæring

1. Gå til KONTAKTER
  2. Klik på 'Samtykke' i værktøjsbjælken i venstre side
  3. Klik på 'Opret erklæring'
  4. Lav en titel for din samtykkeerklæring og indsæt et link til din samtykke side eller fil
  5. Klik på 'Gem

Sådan tilføjer du samtykke til en formular

Når en samtykkeerklæring er oprettet i KONTAKTER, kan du nemt tilføje dette til en formular.

1. Gå til FORMULARER
  2. Klik på Opret/rediger formular
  3. Tilføj en "Navn og e-mail" sektion

Sektionen indeholder automatisk de samtykkeerklæringer, som I har oprettet. Ønsker I ikke, at de skal fremgå på formularen, kan I fjerne dem, ved at klikke på 'Fjern.'

Læs mere om formularer

Sådan tilføjes en samtykkeerklæring til 'Tilmelding til Kontakter'

1. Gå til hjemmesiden
  2. Klik på det grønne + og vælg 'Tilmelding til kontakter'
  3. Lave en titel og eventuelt en beskrivelse
  4. Vælg hvilke samtykkeerklæringer I vil vise her
  5. Klik på 'Gem'

Læs mere om Tilmelding til kontakter

Sådan ser du hvem har givet deres samtykke

Når en kontakt har tilmeldt sig igennem en formular eller 'Tilmelding til Kontakter' og givet deres samtykke, gemmes dette på kontakten i KONTAKTER.

Sådan ser du samtykkeerklæring på en kontakt

1. Gå til KONTAKTER
  2. Find kontakten og åbn den, ved at klikke på navnet
  3. Klik på fanen 'Indstillinger'
  4. I boksen 'Samtykke' kan du se status på deres samtykke

Sådan oprettes en liste over hvem har givet samtykke

1. Gå til KONTAKTER
  2. Klik på 'Opret ny liste'
  3. Scroll ned til Samtykke sektionen
  4. Vælg hvilket samtykke, I ønsker at lave en liste over
  5. For st se alle, der har givet samtykke, vælg 'Er registreret' (see billedet nedenfor)
  6. Klik på 'Gem liste'

Sådan indstiller du double opt-in

Du kan bede dine kontakter bekræfte via e-mail, at de har givet samtykke. Dette kaldes dobbelt opt-in. Sådan kan I aktivere eller deaktivere dette til jeres ChurchDesk:

1. Klik på dit navn i den blå bjælke
  2. Vælg ChurchDesk Indstillinger
  3. Vælg Kontakter
  4. Scroll ned til Samtykke og aktiver eller deaktiver double opt-in
  5. Klik på 'Gem' øverst i højre hjørne