Under Emneord i Kontakter kan du administrere og se alle jeres emneord, samt se hvor mange kontakter der er blevet tildelt hvert emneord.

Du kan også  oprette nye emneord, samt redigere eller slette eksisterende emneord. Husk, at en redigering eller sletning af et emneord vil ændres for alle kontakter, som det er tildelt.

• Tilføj: Vælg den grønne knap "Tilføj" i toppen af siden for at oprette nye emneord
  • Rediger emneord: Klik på knappen "Mere" og vælg "Omdøb"
  • Slette emneord: Klik på knappen "Mere" og vælg "Slet liste." Være opmærksom på, at når du sletter et emneord, da det kan være tilknyttet flere kontakter.

Der er ikke en begrænsning for, hvor mange emneord du kan oprette.