Hvordan virker det?

ChurchDesk har lavet kalender-abonnement via den gængse kalender standard ICS, som vil kunne anvendes af en række varmestyrings-leverandører. Heriblandt eksempelvis LTECH og SoftControl.

Du kan selv vælge, hvilket lokale I ønsker varmestyret. Sådan kommer du igang med varmestyring. Din varmestyrings-leverandør er også meget velkomne til at kontakte os. Så guider vi dem I hvordan de kan aflæse kalender-feedet.

Hvordan kommer jeg igang?

Du skal hente et link til et ICS feed i ChurchDesk. Det gør du ved at gå til kalenderen, klikker på burger menuen og vælger Taksonomier.

Her kan du se en oversigt over alle jeres ressourcer. For at få linket til ICS feedet, skal du klikke på knappen, som anvist på billedet (firekanten med pilen), for den ressource du ønsker varmestyring for:

Linket i feltet Ressource feed skal du kopiere og sende til jeres varmestyrings leverandør: