I ChurchDesk har du mulighed for at dele tilgængeligheden af udvalgte ressourcer. Hvis du udleje dine ressourcer, kan du angive hvilke ressourcer, der skal vises, så besøgende selv kan se, om et lokale er ledigt på et udvalgt tidspunkt. ChurchDesk vil automatisk indikere, at ressourcen ikke er tilgængelig, når der er en aktivitet.

Vær opmærksom på, at ressourcen ikke kan bookes. Det er udelukkende en indikation af om lokalet er ledigt/optaget.

Vælg udvalgte ressourcer til visningen

• Gå til 'Taksonomier' i din kalender ved at klikke på gitter-knappen
  • Vælg 'Ressourcer'
  • Rediger den ressource som du vil gøre offentlig
  • Sæt flue ben i boksen "Vis om ressourcen er tilgængelig på hjemmesiden"
  • Derefter klik på 'Gem'

Få et link med tilgængeligheden, som du kan dele

Find linket nederst på siden, som vil vise lokalernes tilgængelighed. Dette link kan bruges både på hjemmesiden, i e-mails osv.