Med filtre i kalenderen kan du nemt lave din egen personlige kalender, vælge at se aftaler i en specifik gruppe eller kategori. Endvidere kan du nemt og hurtige få et månedsoverblik og lokalers tilgængelighed

Lav din egen kalendar oversigt med kalendar filteret

Du finder filteret i højre side af skærmbilledet - knappen hedder "Filtre"

Her har du mulighed for at filtre kalenderens begivenheder på følgende kriterier:

• Kategorier: Du får en liste over de kategorier du har oprettet under taksonomier
  • Brugere: Her ser du alle de brugere I har oprettet i ChurchDesk
  • Ressourcer: Liste over alle de ressourcer du har oprettet under taksonomier
  • Fravær: Få overblik over det fravær I har i kirken.

Få overblik over kirkens lokaler og øvrige ressourcer op til en måned frem

Med denne korte video vil vi vise dig, hvordan du får nemt får et overblik over, hvornår kirkernes lokaler er ledige. Med filtre kan du få både et uges og måneds overblik.

Du vælger filtre til højre, og øverst i menuen, der åbner klikker du "Fravælg alle filtre" og under Ressourcer tilvælger du de lokaler eller andre ressourcer som du ønsker et overblik over. Ude i kalender oversigten kan du vælge om du vil se en uge eller måned frem.