Overblik over brugere i din organisation

Du får et overblik over brugerne i din organisation ved at klikke på dit navn øverst til højre og vælge "Team".

Opret en ny bruger

Administratorer kan oprette nye brugere let og hurtigt. Det kræver kun en e-mailadresse og evt. tildeling af rettigheder og/eller grupper.

  1. Klik på dit navn øverst i værktøjslinjen og derefter på "Team"
  2. Klik på "Tilføj en bruger" i vinduets øverste højre hjørne
  3. Skriv brugerens e-mail-adresse 
  4. Tildel evt. brugeren en eller flere rettigheder (se beskrivelse af rettigheder nedenfor)
  5. Vælg evt. hvilke grupper personen skal være med i
  6. Klik til sidst på "Send invitation"
  7. Brugeren modtager i løbet af et par minutter en e-mail med link til login og vil blive bedt om at vælge en personlig adgangskode

Rediger en bruger

I ChurchDesk vedligeholder den enkelte bruger selv sine oplysninger, herunder navn og e-mail. Det er dog administratoren, der tildeler brugeren rettigheder.

Hvis en bruger skal skifte navn, e-mail eller andet skal vedkommende selv gøre dette.

Bloker en bruger

Vi anbefaler at blokere brugere i stedet for at slette brugeren for at undgå at der slettes indhold, som er relateret til brugeren.

  1. Gå ind under dit navn i den blå værktøjsbjælke og vælg derefter "Team" 
  2. Klik på "Handlinger" ud for brugeren, der skal deaktiveres
  3. Under "Handlinger" vælg "bloker"
  4. Nu har personen ikke længere adgang til jeres ChurchDesk, men det indhold, som personen har lavet, bevares

Rettigheder i ChurchDesk

En bruger er en person, som kan logge ind på en eller flere ChurchDesk platforme. Det er adgange og rettigheder der afgør, hvilke dele af ChurchDesk brugeren kan tilgå og administrere. 

Organisationsadministrator
En organisationsadministrator har adgang til at overse jeres abonnement, administrere brugerrettigheder og redigere jeres sides information.

Adgang til Kalender
Brugere med kalenderadgang kan se reservationer og ressourcer for alle begivenheder og oprette private begivenheder.

  • Kan dele begivenheder med alle brugere
    Brugeren vil kunne oprette og dele begivenheder i alle grupper.
  • Kan redigere alle begivenheder
    Brugeren får rettighed til at redigere interne begivenheder i alle grupper.
  • Kan redigere gruppens begivenheder
    Brugeren har kun rettighed til at redigere interne begivenheder, som er delt med grupper brugeren er medlem af.
  • Kan reservere og planlægge
    Brugeren kan redigere reservationer til interne begivenheder og fravær delt med grupper, som brugeren er medlem af.
  • Kan gennemføre en dobbeltreservation
    Brugeren kan gennemføre dobbeltreservationer af brugere og ressourcer til begivenheder.
  • Kan se fravær
    Brugeren kan se fravær for de grupper, brugeren er medlem af.
  • Kan administrere fravær
    Brugeren kan oprette, redigere, slette og se fravær for alle brugere på tværs af grupper. Brugeren kan også administrere fraværstyper.
  • Har adgang til følsom information
    Brugere med adgang til følsom information kan se, redigere og slette følsom information tilknyttet begivenheder, som brugeren kan se.

Adgang til Kontakter
Brugere med adgang til Kontakter kan se, tilføje, redigere og slette kontakter, emneord og segmenter. De kan også sende beskeder til kontakter.

Adgang til Bidrag
Med adgang til Bidrag kan brugeren oprette og administrere projekter samt se modtagne bidrag og overførsler.

Hjemmesideadministrator
Brugeren har adgang til alle hjemmesideværktøjer og kan blandt andet ændre temaet og tilføje, redigere og slette sider.

Udgiver
Brugeren kan gøre begivenheder, filer og blogindlæg offentlige, så de for eksempel kan ses på hjemmesiden.

Adgang til Formularer
Med adgang til formularer kan brugeren oprette og administrere formularer, samt se besvarelser. Herudover kan den enkelte bruger tildeles rettigheden "Kan tilgå følsom information".

Did this answer your question?