Med grupper i ChurchDesk er det nemt at samarbejde omkring en rolle i kirken, en opgavetype eller et interessefælleskab. Grupper er således velegnede til intern kommunikation mellem dem som udfører arbejde eller opgaver i kirken.

• Medlemmer: Alle grupper har en medlemsliste, hvorfra man kan sende en besked til det enkelte medlem, gøre dem til administrator eller fjerne dem fra gruppen
  • Filer: Når du uploader filer i ChurchDesk, skal de tilknyttes en gruppe. Filerne er kun synlige for medlemmerne af den valgte gruppe
  • Beskeder: Du kan kommunikere internt i en gruppe ved at sende beskeder. De kommer automatisk ud til modtagerne via app notifikationer, e-mail eller SMS
  • Blogindlæg: Du kan også oprette blogindlæg, som kun gruppens medlemmer kan kommentere på
  • Kalender planlægning: Gruppen har en fælles kalender, hvori der kan oprettes interne begivenheder og fravær
  • Opgaver: Nogle grupper har en vigtig funktion i kirken, og derfor kan der tilknyttes en opgave til gruppen. Det kan eksempelvis være koret. Læs mere her

Opret en gruppe

I Intranet vælger du Grupper og herefter "Ny gruppe"

Giv gruppen et passende navn og en god beskrivelse. Har gruppen har en fast funktion eller opgave, som udføres jævnligt i kirkens arbejde? Så tilknyt den pågældende opgave til gruppen. Læs mere om opgaver her.

Tilføj brugere til grupper

Gå til knappen "Medlemmer" i en gruppe og klik "Tilføj medlem". Brugere kan også anmode om medlemskab i en gruppe ved at gå til gruppen og klikke "Tilmeld gruppe".

Kun personer oprettet som bruger i ChurchDesk kan indgå i en gruppe.

Gør en bruger til administrator (kun for administratorer)

Gå til knappen "Medlemmer" i en gruppe og klik på "Handlinger" ud for den ønskede bruger. Vælg så "Gør til administrator".

Skift gruppens navn, opgave eller slet gruppen

Du kan ændre gruppens indstillinger ved at gå ind i gruppen fra gruppe-oversigten. Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne og herefter "Rediger gruppe".