Formålet med gallerier i Intranettet er nemt at kunne uploade billeder til gallerivisninger på hjemmesiden. Såfremt du ikke bruger ChurchDesks hjemmeside er dette ikke relevant for dig.

Under Gallerier har du følgende muligheder

• Nyt galleri: Opret et nyt galleri ved at vælge den grønne knap "Nyt galleri"
  • Upload billeder: Upload billeder til et galleri ved at klikke på sky-ikonet i øverste højre hjørnet af dit nyligt skabte galleri
  • Rediger galleri: Vælg blyant ikonet på galleriet. Herfra kan du ændre galleriets navn
  • Slet galleri: Klik på papirkurven på et galleriet for at slette det

Læs mere om gallerivisning på hjemmesiden her