Du finder Filer under Intranet. Det første du får vist er en oversigt over alle filer og billeder, som er lagt op i de grupper du er medlem af.

Du har her følgende muligheder

• Ny mappe: Her kan du oprette en mappe og knytte den til en gruppe, som du er medlem af. Under gruppen kan du se alle filer tilknyttet den gruppe
  • Upload filer: Upload filer til arkivet uden at lægge dem i en specifik mappe
  • Sortere filerne: Du kan sortere filerne efter type, uploaded af, gruppe, størrelse samt sidst ændret ved at klikke på overskriften i kolonne overblikket
  • Søg: Du kan søge efter en fil i hele arkivet ved at bruge søgeboksen i øverste højre hjørne. Du kan herefter vælge om du vil udvide eller begrænse resultatet til hele filarkivet eller kun den nuværende mappe

Nedenfor finder du en kort video, hvor vi præsenterer de vigtigste funktioner.

Upload filer til en mappe

Klik først på den ønskede mappe i oversigten, således at du kommer ind i mappen. Herfra kan du uploade filer direkte til mappen.

Du tilføjer en fil ved at trække den ind i dialogboksen eller finde den på computeren. Herefter vælger du om filen skal udgives på hjemmesiden, eller om den kun skal være tilgængelig i en specifik gruppe. Bemærk, at du kan uploade flere filer ad gangen

Flyt en fil til en mappe

Markér den enkelte fil, som du vil flytte, i oversigten og vælg knappen "Flyt"

Herefter kan du vælge den ønskede mappe i den dialogboks som åbner.

Rediger en fil

Rediger en fil ved at klikke på blyant-ikonet længst til højre

Du kan ændre filens titel, synlighed (om filen også skal deles på hjemmesiden) og tilføje et emneord.

Del en fil via link

Du kan dele en fil med personer, som ikke er brugere af ChurchDesk. Åben filen fra oversigten i Filer og klik på link-ikonet i øverst højre hjørne.

Slet en fil

Du kan slette en fil ved at markere den pågældende fil i oversigten og vælge den røde knap "Slet"

Download en fil

Vælg den fil du ønsker at downloade ved at markere den i filoversigten og tryk så på knappen "Download"

Filtyper i filarkivet
ChurchDesk understøtter disse filtyper

• Medie filer (video og lyd): avi, m4a, mp3, mp4, mpg, wav, wma, wmv
  • Dokumenter: csv, doc, docx, numbers, odt, odf, pages, pdf, pps, ppsx, ppt, pptx, pub, txt, xls, xlsx
  • Billeder: gif, jpeg, jpg, png, psd, tif
  • Komprimerede filer: rar, zip
  • Andet: 3g2, 3gp, afm, cap, eps, idml, indd, key, ogg, ogv

Filstørrelser i filarkivet
Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at lægge filer større end 50mb. i filarkivet. Ønsker du eksempelvis at lægge en film på hjemmesiden anbefaler vi at du lægger filmen på youtube og herefter embedder youtube-klippet i enten dit blogindlæg eller på din hjemmeside.