Bloggen i ChurchDesk hjælper dig med at publicere nyheder både internt og eksternt.

Alle blogindlæg, der er blevet gjort tilgængelige for udgivelse på hjemmesiden, bliver automatisk integreret i dit Kontakt modul, så du nemt kan tilføje blogindlæg til dit nyhedsbrev.

Blogoversigten

Det første du ser, når du vælger Blogindlæg under Intranet, er blogoversigten. Herfra kan du se alle jeres indlæg, filtrere i dem og oprette en "Ny blog". For hvert blogindlæg er der endvidere et sæt af forskellige "Handlinger".

Du kan filtrere blogindlæg efter kategori, titel, udgivelse, forfatter og status

Ny Blog: Opret et blogindlæg

Vælg den grønne knap "Ny blog", som ses øverst til højre på blogoversigten. Når blogindlægget er skrevet kan du gemme blogindlægget. Du kan også oprette en kopi ved at holden musen over knappen "Gem blog".

Bloginformationer

• Titel: Skriv en fængende titel
  • Kategori: Angiv hvilken kategori blogindlægget skal vises under
  • Brødtekst: Dette er hovedteksten i blogindlægget
  • Tilføj uddrag: Her har du mulighed for at skrive et kort sammendrag, som vises sammen med den øvrige tekst

Muligheder for udgivelse

• Synlighed: Blogindlægget skal tilknyttes en gruppe. Det kan endvidere udgives på hjemmesiden. Når det udgives til hjemmesiden udgives det samtidig til den valgte gruppe.
  • Gruppe: Vælg hvilken gruppe blogindlægget skal udgives i
  • Planlæg: Du kan vælge en dato, som blogindlægget automatisk skal udgives på. Vælg den ønskede dato og tidspunkt under "Udgiv den". Blogindlægget kan også automatisk skjules igen ved at vælge en dato og tidspunkt i felterne "Afpublicer den". Har du for eksempel skrevet et blogindlæg om julens aktiviteter, kan du vælge at det skjules fra hjemmesiden, når julen er forbi.

Yderligere information

• Billede: Vælg et billede fra filarkivet eller upload et billede
  • Kommentarer: Der er tre indstillingsmuligheder for kommentarer
    1) Åben: Brugere kan tilføje kommentarer
    2) Lukket: Der kan ikke tilføjes kommentarer
    3) Skjult: Der kan ikke tilføjes nye kommentarer, men gamle kommentarer bliver vist
  • URL: Såfremt det ønskes, kan du tilpasse linket til blogindlægget. Hvis feltet ikke udfyldes tildeles der et automatisk link, hvilket vi anbefaler.

Handlinger: Rediger, versionshistorik eller slet blogindlæg

Når du vælger knappen "Handlinger" yderst til højre ud for det enkelte blogindlæg, har du følgende muligheder

• Rediger: Her kan du ændre alt indhold samt indstillingerne for blogindlægget
  • Versionshistorik: Klik her for at se hvornår blogindlægget sidst blev ændret og eventuelt gendanne til en tidligere version af blogindlægget
  • Slet

Se indlægget i gruppen og tilføj kommentar

Klik på selve blogindlægget i blogoversigten. Du har nu mulighed for at læse blogindlægget samt tilføje en kommentar til indlægget i bunden af indlægget

Blogkategorier

Du kan selv ændre og tilføje blogkategorier under taksonomier. Læs mere her