Nogle af jer bruger ChurchDesk til alt andet end hjemmeside, som I har hos en anden leverandør. Men måske ønsker I stadig at kunne vise jeres begivenheder fra ChurchDesk Kalenderen på jeres hjemmeside? Det kan man gøre ret nemt med "Widgets".

I kalendermenuen finder du et menupunkt, som hedder "Indsæt på hjemmeside", som ved få klik kan give dig en liste over begivenheder. Du kan vælge kun at vise udvalgte kategorier, ændre farver, skrifttype og andet. Herefter får du en lille kode, som du kan indsætte på din hjemmesiden - let og enkelt.

Følg blot de fem trin nedenfor for at få vist dine begivenheder fra ChurchDesk på din hjemmeside.

De 5 trin

1. Vælg hvilke kategorier du vil have vist
  2. Få vist et eksempel
  3. Vælg farve, størrelse og skrittype
  4. Kopier koden
  5. Indsæt den på din hjemmeside

Har du spørgsmål til opsætningen eller andet kan du altid kontakte os. Vi vil også gerne høre fra dig, hvis du har ønsker til forbedringer eller feedback.