Denne vejledning viser dig, hvordan du tilknytter jeres eget domæne til jeres ChurchDesk. Vi hoster ikke jeres DNS-indstillinger, og I skal således bruge en anden udbyder. Der er mange at vælge imellem, og de fleste hjælper jer med at opsætte indstillingerne uden afregning.

Mange af vores kunder benytter udbyderen "GratisDNS", og vi har derfor skrevet denne vejledning for at hjælpe med processen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os. Så vil vi forsøge at hjælpe dig bedst muligt.

Opsætning af GratisDNS

1. Gå til www.gratisdns.dk
  2. Tryk “Login”
  3. Vælg “Opret ny bruger”, indtast et ønsket brugernavn, en stærk kode og en e-mailadresse
  4. Når du er logget ind, skal du vælge “Primær DNS”.
  5. Indtast domænet i det første felt og tryk på “Opret primær & sekundær DNS for dette domæne”
  6. Find domænet i listen, og tryk “Ændre DNS”
  7. Tilføj en A-Record ved at trykke på “Tilføj A”: sæt Vært: domæne.dk og IP: 88.198.28.198
  8. Tilføj et Cname:
  9. VIGTIGT! Indsæt eventuelle e-mail-indstillinger, hvis I har e-mail på dette domæne
  10. Gå nu til flyt domæne: https://ssl.gratisdns.dk/order.phtml?action=transfer. Indsæt domænet og anmod om flytningen.
    Du kan også bruge flyt domæne på dk-hostmasters hjemmeside: https://www.dk-hostmaster.dk/selvbetjening/redeleger-domaenenavn/ Og husk at bekræfte
  11. Nu modtager ejeren af domænet en e-mail fra DK-Hostmaster, hvori der er et link til at bekræfte de nye indstillinger
  12. Domænet er nu flyttet til GratisDNS og I kan fremover, helt gratis, administrere jeres domæneindstillinger her. Husk at I stadig skal betale til DK-Hostmaster for ejerskabet af domænet.