Hvorfor skal vi ændre IP adresse?

I slutningen af februar vil ChurchDesk foretage ændringer på vores servere. Sammen med denne ændring skal du opdatere din IP for at sikre, at din hjemmeside fortsætter med at blive vist.

ChurchDesk skifter servere af et par grunde. Først og fremmest for at forbedre hastigheden. Vi leder altid efter måder at gøre tingene hurtigere og at give en bedre oplevelse for dem, der besøger din hjemmeside.

Server-skiftet tillader os også at give alle ChurchDesk-hjemmesider et gratis SSL-certifikat. Et SSL-certifikat er et digitalt certifikat til hjemmesiden, der sikrer serverforbindelser og maksimal privatliv for online brugere. I et forsøg på at gøre internettet sikrere har Google meddelt, at alle hjemmesider med SSL-certifikater får et boost i søgningen. Og på grund af server-skiftet, vil alle ChurchDesk-hjemmesider få dette gratis!

Hvem er vores domæne udbyder?

Hvis du ikke ved, hvem jeres domæne udbyder er, kan du tjekke det her: https://mxtoolbox.com

I feltet “Domain name” skriver du: a:domainname.com
Dette er et eksempel: a:domkirken.dk (du skal skrive jeres eget domænenavn)

Du finder jeres domæne udbyder på linjen “dns check”, i dette eksempel, er domæne udbyderen: Danhost.dk

Hvis IP adressen der vises, ikke er 88.198.28.198, så skal den ændres til denne.

Er du i tvivl, kan du altid kontakte support@churchdesk.com så vil vi hjælper dig, med at finde disse informationer.

Sådan ændrer du IP adresse

Når du har fundet jeres domæne udbyder, skal du logge ind på deres site, for at ændre IP adressen under DNS indstillingerne. Når du har fundet DNS indstillinger, skal du ændre jeres A-Record, som vil indeholde vores nuværende IP adresse 46.29.98.249.

Du skal ændre A-Record til følgende IP adresse: 88.198.28.198

Vi har mere end et domæne - hvad så?

Har du mere end et domæne, der viser jeres ChurchDesk hjemmeside, skal du ændre IP adressen for samtlige domæner. Er du i tvivl om I har flere domæner, kan du altid kontakt os på support@churchdesk.com så tjekker vi det.

Vi vil have alle domæner til at pege på et specifikt domæne

Har du flere domæner og ønsker, at alt trafik skal omdirigeres til et specifikt domæne, skriv så en email til  support@churchdesk.com og lad os indstille dette for dig. Du skal blot informere os om, hvilket domæne der skal være hoveddomæne og hvilke domæner skal omdirigeres her til.

Hjælp jeg forstår ikke, hvad det er jeg skal gøre

Vi hjælper dig gerne med at ændre DNS enten via telefon, skærmdeling eller du kan dele dine loginoplysninger med ChurchDesk support. Så vil vi foretage ændringerne for dig.