Sådan administrerer du hjemmesidens menupunkter

1. Klik på tandhjulet i menubjælken i toppen og vælg "Topmenu"
  2. Her kan du, ved at klikke på "Opret", oprette en ny side, et link, blogvisning, kalendervisning, simpel kalendervisning, tekstvisning eller en formular
  3. Du kan også redigere eksisterende sider, ændre i rækkefølgen, deaktivere/aktivere og slette siderne
  4. På samme måde kan du redigere sidefoden. For at gøre dette, skal du blot vælge "Sidefod" i stedet for "Topmenu"
  5. Husk at klikke på "Gem indstillinger" for at gemme ændringerne.

Hvordan redigerer jeg sidefoden?

I bunden af din ChurchDesk-hjemmeside er der en sidefod, som i udgangspunktet afspejler hjemmesidemenuen. Du har dog også mulighed for at redigere i den. Vær opmærksom på, at det kun er tema 1, 3, 4 og 6, som har en sidefod.

1. Klik på tandhjulet i den blå værktøjsbjælke på hjemmesiden og derefter på "Sidefod"
  2. Sæt et flueben ud for de punkter, som du gerne vil have vist i sidefoden
  3. Flyt rundt på punkterne ved at klikke på og trække det ønskede punkt et andet sted hen
  4. Afslut ved at klikke på "Gem indstillinger" i bunden