Sådan opretter du en ny side

1. Sørg for at du er i Hjemmeside-applikationen i ChurchDesk
  2. Tryk på det grønne "+" i øverste venstre hjørne og vælg "Side"
  3. Giv siden en titel, beskrivelse og tilføj evt. også blokke (kalendervisninger, blogvisninger, nyhedsbrevstilmeldinger etc)
  4. Vælg hvor på jeres hjemmeside denne side skal vises. Ved at sætte et flueben i "Tilføj et menulink" kan du placere et link til siden i en menu, give dette menulink en titel og en beskrivelse, samt bestemme hvor du vil placere linket
  5. Klik i "Overordnet hovedmenu' for at vælge om din nye side skal ligge i hovedmenuen eller være i undermenuen til en af de eksisterende sider
  6. Klik på "Gem" og siden vil blive lagt der, hvor du har valgt det

Sådan redigerer du en eksisterende side

1. Gå ind på den side, som du gerne vil redigere
  2. Klik på "Redigér" i sidevinduets øverste højre hjørne
  3. Foretag dine rettelser og klik på "Gem"

Sådan gendanner du en tidligere version af en side

1. Gå ind på den side, som du ønsker at finde en tidligere version af
  2. Klik på knappen "Versioner"
  3. Klik på tidspunktet for at se den pågældende version
  4. Klik på "Gendan" for at bruge denne version

Hvordan tilføjer jeg et billede til et menupunkt?

Husk at alle billeder og filer der bruges på hjemmesiden skal gemmes i jeres ChurchDesk filarkiv først. Se vejledning til filarkivet.

1. Gå til den side hvor du vil vise billedet og klik "Redigér"
  2. Sæt kurseren på det sted du vil have billedet og klik på billede-ikonet
  3. Klik på "Browse" for at tilgå jeres filarkiv
  4. Find det billede du vil tilføje til hjemmesiden og klik på det. Klik så "Vælg"
  5. Du kan justere størrelsen af billedet, og vælge om det skal være venstre/højre justeret. Klik derefter på "OK"
  6. For at redigere billedet eller skifte det, skal du dobbeltklikke på billedet