Du kan oprette en eller flere tekstvisninger, som du efterfølgende kan sætte ind overalt på hjemmesiden i højre eller venstre margin.

Sådan opretter du en tekstvisning (kun for brugere med rollen 'hjemmesiden')

1. Klik på "+" i værktøjsbjælken i toppen og derefter på "tekstvisning"
  2. Giv visningen et let genkendeligt navn, der tydeligt adskiller den fra evt. andre visninger
  3. Skriv en tekst eller indsæt et billede, et link eller andet.
  4. Klik på "gem"

Sådan indsætter du en tekstvisning i en sides margin (kun for brugere med rollen 'hjemmesiden')

1. Gå ind på den side, hvor du vil indsætte en tekstvisning i venstre eller højre margin
  2. Klik på "redigér"
  3. Rul ned under tekstfeltet og vælg hvilke blokke, du vil indsætte i højre eller venstre margin
  4. Rul ned i bunden og klik på "gem"

Sådan redigerer du en tekstvisning (kun for brugere med rollen 'hjemmesiden')

1. Klik på tandhjulet i værktøjsbjælken i toppen og derefter på "indhold"
  2. Vælg "tekstvisning" i rullemenuen og klik på "opdater"
  3. Find den tekstvisning, du vil redigere og klik på "redigér"
  4. Husk at gemme, når du er færdig med at redigere