Du kan oprette en eller flere blogvisninger, som du efterfølgende kan sætte ind overalt på hjemmesiden i dine højre eller venstre marginer.

Sådan opretter du en blogvisning

1. Klik på "+" i værktøjsbjælken i toppen og derefter på "Blogvisning"
  2. Giv blogvisningen et let genkendeligt navn der tydeligt adskiller den fra evt. andre visninger og skriv en tekst
  3. Vælg om blogvisningen skal trække indlæg fra alle blogkategorier eller kun fra bestemte
  4. Vælg hvor mange indlæg der skal vises
  5. Ønsker du, at visningen skal have sit eget menupunkt (fylde en hel side), skal du sætte flueben i "Tilføj et menulink" og angive en titel og placering i menuen
  6. Klik "Gem"

Sådan indsætter du en blogvisning i en sides margin

1. Gå ind på den side, hvor du vil indsætte en blogvisning i venstre eller højre margin
  2. Klik på "Rediger"
  3. Vælg din blogvisning
  4. Klik "Gem"

Sådan redigerer du en blogvisning

1. Klik på tandhjulet i menubjælken i toppen og vælg "Indhold"
  2. Søg efter din blogvisning. Vælg evt. kun at få vist blogvisninger for at gøre overblikket bedre
  3. Klik på "Redigér" og foretag dine ændringer
  4. Husk at gemme din ændringer