Hvad er en privatlivspolitik?

En cookie- og privatlivspolitik er en beskrivelse af, hvordan man behandler data fra brugere, der besøger besøger hjemmesiden. Du kan læse mere her.

Skal man have en privatlivspolitik?

Ja, alle bør udarbejde en cookie- og privatlivspolitik, hvor man beskriver, hvordan man behandler data. Dette inkluderer Google Analytics samt data der indsamles via formularer både via kirkens hjemmeside eller fysisk i kirken.

Du kan se et eksempel på en cookie- og privatlivspolitik her.

Sådan opretter og indsætter du jeres privatlivspolitik

Før du kan indsætte kirkens privatlivspolitik, skal jeres privatlivspolitik eksistere som (1) en side på jeres hjemmeside, eller som (2) fil i jeres ChurchDesk filarkiv.

1. Opret privatlivspolitik på hjemmesiden

1. Gå til hjemmesiden
  2. Klik på den grønne (+) knap og opret "Side"
  3. Giv siden en titel og indsæt jeres privatlivspolitik
  4. Scroll ned til bunden og gem siden

Læs mere om oprettelse af en side

2. Upload privatlivspolitik til filarkivet

1. Upload privatlivspolitiken som fil til jeres ChurchDesk filarkiv
  2. Filen skal have synligheden "Udgiv på hjemmeside"
  3. Åbn filen, ved at klikke på titlen
  4. Klik på link ikonet øverst i højre hjørne
  5. Kopier linket til filen

Læs mere om filarkivet

Link til din privatlivspolitik

1. Klik på dit navn i top menuen
  2. Gå til ChurchDesk Indstillinger
  3. Under Generelt finder du sektionen Privatlivspolitik
  4. Indsæt linket fra jeres fil eller hjemmeside
  5. Klik på 'Gem' øverst til højre

Se videoen her:
https://share.vidyard.com/watch/arjgLoeX1qyhPcjmkeLQ7p