Hvordan tilføjer jeg indhold i højre og venstre blok?

• Gå til den side hvor du vil tilføje indhold og klik "Redigér"
  • Rul ned til venstre og højre blok
  • Klik på den dropdown-menu, hvor der står "Ingen" og vælg dit indhold
  • Klik "Gem"

Hvordan redigerer jeg indhold i højre eller venstre blok?

• Gå til den side hvor du vil tilføje indhold og klik "Redigér"
  • Rul ned til venstre og højre blok
  • Klik i den dropdown-menu som har indhold, du vil skifte. Markér det, du vil ændre og vælg det nye indhold fra listen
  • Klik "Gem"

Hvordan fjerner jeg indhold fra højre eller venstre blok?

• Gå til den side hvor du vil fjerne indhold og klik "Redigér"
  • Rul ned til venstre og højre blok
  • Klik på dropdown-menuen med det indhold du vil fjerne og vælg "Ingen"
  • Klik "Gem"

Hvordan skifter jeg rækkefølgen på indholdet?

• Gå til den side hvor du vil tilføje indhold og klik "Redigér"
  • Rul ned til venstre og højre blok
  • Klik og hold musen nede på krydset ud for det indhold, du vil rykke. Flyt det op eller ned og slip musen
  • Klik "Gem"