Udskift logo og nyhedsbrevslogo

Du kan selv udskifte logoet i toppen af dit ChurchDesk og det logo, som står i toppen af udsendte nyhedsbreve.

Udskift sidens logo

1. Gå til "hjemmeside" delen af jeres ChurchDesk
  2. Klik på tandhjulet i den blå værktøjsbjælke og derefter på "Temaopsætning"
  3. Gå ned i punktet "logo" og fjern fluebenet i kassen ud for teksten "brug standardlogo"
  4. Klik på "gennemse" ved teksten "overfør logobillede" og find logofilen på din computer
  5. Klik på "gem indstillinger i bunden"

NB: Logoets maksimale mål er 1000 x 200 px, men for at logoet ikke skal fylde for meget, anbefaler vi ikke en højde over cirka 40 px.

Udskift mobillogo

1. Gå til "hjemmeside" delen af jeres ChurchDesk
  2. Klik på tandhjulet i den blå værktøjsbjælke og derefter på "Temaopsætning"
  3. Gå ned i punktet "mobillogo". Som udgangspunkt vil hjemmesidens logo tilpasses automatiske men du kan også:
  4. Klikke på "gennemse" ved teksten "overfør logobillede" og find logofilen på din computer
  5. Klik på "gem indstillinger i bunden"

NB: Logoets anbefalede mål er Bredde: 270px Højde: 30px

Hvordan tilføjer jeg sociale medier til hjemmesiden?

I bunden af jeres hjemmeside er der mulighed for at vise knapper, som linker til forskellige sociale medier, hvor jeres kirke har en side eller en profil.

1. Klik på tandhjulet i den blå værktøjsbjælke på hjemmesiden og derefter på "Sociale medier"
  2. Indsæt links til kirkens forskellige sider eller profiler på de sociale medier, som I måtte benytte
  3. Afslut ved at klikke på "Gem indstillinger"
  4. Der er nu knapper til de valgte sociale medier i bunden af hjemmesiden

NB: Bemærk at der, uanset om I tilvælger ovenstående "sociale knapper," vil være mulighed for at dele begivenheder og blogindlæg på sociale medier via de delingsknapper, som ledsager alle begivenheder og blogindlæg.

Hvordan får jeg besøgende til at acceptere vores cookie politik?

Du indsætter en cookie pop-up, der henviser til jeres cookie politik

1. Opret en side, hvor I indsætter teksten om jeres cookie politik
  2. Klik på tandhjulet i den blå værktøjsbjælke på hjemmesiden og derefter på "Indstillinger"
  3. Nederst på den nye side under Privacy Policy page vælger du den side, som beskriver jeres cookie politik.
  4. Et cookie politik pop-up kommer nu automatisk på jeres hjemmeside

Tilknyt Google Analytics til kirkens hjemmeside

For at få statistik over jeres hjemmeside, har du mulighed for at tilknytte Google Analytics. Du kan oprette en Analytics konto til kirken her

Du kan se en Googels vejledning her

Når du har oprettet din Analytics konto, skal du kopiere scriptet under "Websitesporing" og indsætte det i jeres ChurchDesk her:

• Gå til hjemmesiden
  • Klik på tandhjulet og vælg 'Temaopsætning'
  • Scroll ned i bunden til feltet 'Custom Javascript' og indsæt scriptet
  • Afslut med at klikke på 'Gem indstillinger' i bunden