Under fanen "Overførelser" i Betaling får du vist de seneste overførsler, som er lavet til kirken, samt kommende overførelser. Du får også vist beløbstørrelser, antal overførsler og lignende.

Opsætning af overførelser

For at kunne modtage Betaling & Donation skal du have udfyldt nogle grundlæggende informationer, som bankkonto, så vi ved hvor pengene skal sendes til.

Du kan udfylde informationerne ved at klikke på den blå "Udfyld her" knap nederst på siden. Såfremt du er logget ind i ChurchDesk, kan du blot klikke på knappen her:

Følgende information skal udfyldes for at kunne modtage donationer og betalinger:

• CVR nummer: Hvis I ikke har noget CVR nummer kan du skrive 0 i feltet. Bemærk at det er kirkens ansvar at sikre tilladelse til at kunne modtage donationer.
  • IBAN-nummer: IBAN-nummeret skal angives uden mellemrum.