Hvordan virker det?

Vi samarbejder med Stripe, når vi accepterer betalinger. For at gøre det så let som muligt, vil du slet ikke opdage, at vi bruger en tredjepartsudbyder. Du får sikkerhed og pålidelighed uden at skulle bruge flere forskellige systemer.

Med Betaling kan du administrere alt fra dit ChurchDesk. Vi mener ikke, at det kan gøres bedre.

Hvem er Stripe?

Stripe behandler hvert år flere millioner dollars for titusinder af firmaer verden over. Disse inkluderer både Fortune 500s og mindre firmaer. Du kan læse meget mere på www.stripe.com

Er det sikkert?

Stripe overgår selv de mest strikte industriers standarder for sikkerhed. De bliver også evalueret af en PCI-certificeret auditør og er certificeret til et PCI Service Provider Level 1 (det er det højest mulige niveau.) Du kan lære mere om de tekniske detaljer om Stripes sikre infrastruktur her: https://stripe.com/help/security

Hvad koster det?

Der tages et fast gebyr på kr. 2,00 samt 2,6 % af det totale beløb ved hver transaktion (afrundet til den nærmeste øre).

Er din valuta ikke inkluderet? E-mail os endelig på support@churchdesk.com. Så tilføjer vi den til listen.

Hvilke betalingskort kan benyttes?

Med Stripe kan langt de fleste kredit- og debetkort bruges, uafhængigt af hvor i verden din kunde bor. Vi kan indtil videre modtage Visa, MasterCard, og American Express.

Læs mere om Stripe

Jeg er blevet bedt om at tilføje billede til verification?

Dette betyder at vores betalingsleverandør kræver ekstra dokumentation. I disse tilfælde vil ChurchDesk håndtere det på kundens vegne.

Hvordan udbetales donationer og betalinger?

Betalinger perioder opgøres 10 dage før den sidste dag i måneden. Totalbeløbet for perioden vil udbetales til sognets konto på den sidste bankdag i måneden.

Udbetalinger kan variere med 1-2 dage alt efter valg af bank.