Dansk: Produktnyheder

Her kan du læse mere om nye funktioner i ChurchDesk

+1
12 articles in this collection
Written by Michael Schmidt, Kenneth Svenningsen, and Birita Christiansen and 1 other

Maj 2018: Nye værktøjer til at leve op til den nye Persondataforordning

Vi har lavet følgende forbedringer for at hjælpe dig med at leve op til den nye persondataforordning.
Written by Michael Schmidt
Updated this week

Februar 2018: Reserver en hel gruppe i ét klik

Det er nu meget nemmere at reservere medarbejdere og frivillige i kalenderen
Written by Michael Schmidt
Updated over a week ago

Januar 2018: Bliv klogere på dine arrangementer med ChurchDesk Kirketælling

Følg udviklingen i deltagere over tid og på tværs af arrangementer. Alt sammen i en flot og overskuelig graf.
Written by Kenneth Svenningsen
Updated over a week ago

Januar 2018: Varmestyring er nu muligt med ChurchDesk kalenderen

Find ud af hvordan ChurchDesk kan anvendes sammen med din varmestyringsløsning
Written by Birita Christiansen
Updated over a week ago

November 2017: 8 forbedringer - Små ændringer der giver store fordele

Små men vigtige forbedringer bliver løbende foretaget, og fra tid til anden vil vi fortælle dig om dem for udgå, at du overser dem.
Written by Michael Schmidt
Updated over a week ago

November 2017: Ny app! - Nu med offline adgang

Med den nye app har vi fjernet de mest kendte fejl og har samtidig tilføjet helt ny funktionalitet.
Written by Michael Schmidt
Updated over a week ago

August 2017: Kontakter er nu endnu stærkere

Læs om alle de seneste opdateringer og forbedringer i den nye version af ChurchDesk Kontakter.
Written by Michael Schmidt
Updated over a week ago

Juli 2017: Indsæt ChurchDesk kalender på din hjemmeside

Har du ikke en hjemmeside hos ChurchDesk? Det gør ikke noget. Vi har gjort det let og enkelt at indsætte kalenderen på alle hjemmesider.
Written by Christian Steffensen
Updated over a week ago

Juni 2017: Nu kan du udstede billetter til dine arrangementer med ChurchDesk

Billetter i ChurchDesk Formularer gør det nemmere at oprette og administrere tilmeldinger til begivenheder.
Written by Kenneth Svenningsen
Updated over a week ago

Juni 2017: Forbedringer af Formularer og meget mere

En stor opdatering med mange efterspurgte forbedringer til både Formularer, vores app og teksteditoren
Written by Christian Steffensen
Updated over a week ago

Maj 2017: Login med fingeraftryk på din iPhone

Vi har nu gjort det muligt at logge på vores iOS (iPhone) app med dit fingeraftryk
Written by Christian Steffensen
Updated over a week ago

April 2017: Lancering af ChurchDesk Formularer

Lær mere om, hvad der gør ChurchDesk Formularer velegnet til kirken
Written by Kenneth Svenningsen
Updated over a week ago