Opret en plakat til din begivenhed

Sådan opretter du en plakat

Kun muligt i Studio

Først skal du oprette en begivenhed i din kalender

Giv arrangementet en tiltalende titel.
Vælg et passende billede...
...og tilføj en meningsfuld beskrivelse.
Hvis der er en mulighed for tilmelding, skal du også tilføje den.

Kort sagt - sørg for at indsætte alle de oplysninger, der vil få begivenheden til at se godt ud på dit websted, og som er informative.

Klik nu på "Vis detaljer om begivenheden". I højre side under "Mere" finder du muligheden "Opret en plakat".

Når du klikker på den, vises først de tilgængelige skabeloner.

Nu skal du vælge den skabelon, du kan lide, og klikke på "Opret" nederst til højre.

Nu åbnes plakatredigeringsprogrammet med en forhåndsvisning af din plakat. Oplysningerne fra den linkede kalenderbegivenhed indsættes allerede automatisk, og denne første version af plakaten gemmes automatisk og linkes til kalenderbegivenheden. Du kan nu redigere titlen, billedet, navne på bidragyderne og andre oplysninger. Alle ændringer, du foretager, skal gemmes ved hjælp af knappen i øverste højre hjørne, ellers udløber de.

Hvis du ønsker at ændre skabelonen, skal du vende tilbage til hændelsesvisningen og slette den aktuelle plakat. Du kan derefter gentage oprettelsesprocessen med en anden skabelon.

Når du er tilfreds med indholdet, finder du udskriftsmulighederne øverst til højre under "Print". Du vil automatisk modtage en printklar download i det format, du har valgt.

Opdateret den: 21/04/2023