Anvend og administrer holdlister

Kirken har masser af hold: Konfirmander, babysalmesang, spirekor, mini-konfirmander etc.
Holdlister benyttes til at oprette og administrere hold og efterfølgende kommunikere med dem og evt. lade dem skifte til andet hold.
Hvis jeres kirke fører ventelister til fx Babysalmesang eller børnekor, er det også oplagt at lave en holdliste til formålet, da det gør det nemt at overføre dem fra vente-holdliste til holdliste.

På denne side kan du læse om:

Opret hold fra formular
Opret hold fra filter
Administrer hold fra kontakter
Send besked til hold

Opret hold fra formular

Tag udgangspunkt i en tilmeldingsformular og opret en liste med de tilmeldte:

Sæt flueben ved alle på listen (eller på de der skal med på holdlisten), vælg Administrer kontakter og klik på Tilføj/fjern kontakter fra liste:

Marker den holdliste de skal knyttes til og klik Opdater i bunden. Opret evt. en ny holdliste ved at klikke på symbolet:

Opret hold fra filter

Gå til Kontakter, vælg Lister i den sorte bjælke til venstre og klik åå den liste der skal dannes hold fra.
Sæt flueben ved de kontakter der skal være med på holdet.
Klik Administrer kontakter og vælg "Tilføj/fjern kontakter fra liste"

Marker den holdliste de skal knyttes til og klik Opdater i bunden. Opret evt. en ny holdliste ved at klikke på symbolet:

Administrer hold fra kontakter

På kontaktens fane 3 (under Indstillinger), kan holdlister klikkes til og fra. Så det er super nemt at fjerne kontakten fra en liste og tilføje til en anden:

Send besked til hold

Vælg Kontakter og derefter Lister i den sorte bjælke.
Find den relevante liste, klik Send besked og vælg f.eks. e-mail eller SMS

Opdateret den: 14/04/2023